خواب و سلامتی

راهنمای خرید تشک بیمارستانی و مهم ترین ویژگی های آن

راهنمای خرید تشک بیمارستانی و مهم ترین ویژگی های آن

همانطور که می دانید بیمارانی که در بیمارستان بستری هستند بی حرکت اند و اغلب زمان زیادی را برای دراز کشیدن، استراحت و خوابیدن صرف می کنند. یکی از ضروری ترین اقدامات برای بهبودی و آرامش بیماران دراز کشیدن و استراحت کردن است؛ که در این قسمت نوع تشک مورد استفاده برای تسهیل این فرآیند از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا همه تشک ها برای استفاده در مدت زمان طولانی ایده آل نیستند. در این مقاله راهنمای جامع از همه نکاتی را که باید در مورد خرید تشک بیمارستانی بدانید را مورد بحث قرار می دهیم. برخی از عوامل کلیدی که باید در هنگام خرید تشک بیمارستانی در نظر بگیرید و همچنین بهترین مدل های موجود در بازار را در کنار هم بررسی خواهیم کرد.

تشک تخت بیمارستانی چیست؟

تشک تخت بیمارستانی نوعی تشک مخصوص است که در تخت های بیمارستانی استفاده می شود. این نوع تشک ها بدن بیمار را در حالت خوابیده حمایت می کنند و این تشک ها بسته به بیماری که برای او در نظر گرفته شده است ممکن است از مواد مختلفی ساخته شده باشد. اکثر تشک های بیمارستانی با فوم، هوا، ژل، آب و مواد دیگر پر شده اند؛ با استفاده از برخی تشک ها می توان از زخم بستر و دیگر بیماری ها پیشگیری کرد یا اینکه نسبت به درمان آن ها اقدام کرد. امروزه تشک های بیمارستانی را به نام های تشک های طبی یا تشک های درمانی نیز می شناسند.

مزایای تشک بیمارستانی

مزایای تشک بیمارستانی

تشک های درمانی خطر ابتلا به زخم های فشاری ناشی از دراز کشیدن طولانی مدت بیمار بر روی تخت بیمارستان را تا حد زیادی کاهش می دهد و راحتی بیماران را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد. در ادامه قصد داریم انواع تشک های بیمارستانی را به شما معرفی کنیم تا اطلاعات کافی درباره آن ها داشته باشید.

انواع تشک های بیمارستانی

امروزه تنوع بسیار زیادی در تولید تشک ها به وجود آمده است و شما می توانید با توجه به نیازتان محصول مورد نظرتان را خریداری کنید؛ برخی از پرطرفدارترین تشک به شرح زیر است:

۱- تشک های فنری

این نوع تشک ها نرم و ارتجاعی هستند و از انواع فنر با توزیع یکنواخت ساخته شده اند. استفاده از آن ها برای بیمارانی که به صورت تمام وقت در بستر نیستند و می توانند ساعاتی از روز تحرک داشته باشند، بهترین است. از نظر هزینه نیز مقرون به صرفه ترین نوع تشک برای بیمارستان هستند.

۲ – تشک های فومی

تشک های فومی به دلیل مقرون به صرفه بودن و وزن سبک، انتخابی محبوب برای بیمارستان ها هستند. گرچه درون تشک های فوم به خوبی تشک های فنری هوا در گردش نیست، اما این تشک ها تا حدی میزان ابتلا به زخم بستر و زخم های فشاری را کاهش می دهند. اگر تشک های فومی حالت ارتجاعی داشته باشند مقدار آن بسیار کم است.

۳ – تشک های حاوی هوای کم

این تشک ها برای بیمارانی که تحرک کمی دارند و در معرض خطر زخم بستر هستند، بهترین گزینه است. در این تشک ها هوا به طور مداوم از طریق سوراخ های هوای ریز ساخته شده با لیزر در بالای سطح تشک جریان می یابد تا بیمار روی یک بالشتک نرم از هوا شناور باشد. تشک های مرغوب حاوی هوا دارای جریان هوای بیشتر برای حفظ دمای بهینه پوست و سطوح رطوبت هستند.

۴ – تشک توزیع مجدد فشار

تشک توزیع مجدد فشار که به آن ها باریاتریک نیز می گویند بدین صورت است: هنگامی که بیمار روی آن دراز می کشد، نقاط فشار بر روی بدن او کاهش می یابد. برای افرادی که در معرض خطر ابتلا به زخم بستر هستند این تشک عالی است. لایه بالایی تشک از فوم با چگالی بالا برای پشتیبانی کامل از بدن تشکیل شده است، در حالی که لایه زیرین از فوم ارتجاعی با چگالی بالا برای راحتی و ثبات بیشتر ساخته شده است.

۵ – تشک های فشار متناوب

راهنمای خرید تشک بیمارستانی و مهم ترین ویژگی های آن

تشک با فشار متناوب نوعی تشک است که در بیمارستان ها استفاده می شود. این تشک به بهبود گردش خون کمک می کند و می تواند از فشار روی زخم های حساس جلوگیری کند. این تشک همچنین انتقال مایعات و مخاط بدن را تسهیل می کند که این کار به بهبود سریع تر روند بیماری نیز کمک می کند. همچنین این تشک ها دارای لبه های جانبی برای جلوگیری از افتادن بیماران از تخت می باشند.

تفاوت بین تشک های معمولی و تشک های تخت بیمارستانی

یک تشک معمولی برای استفاده در بیمارستان در نظر گرفته نشده است و احتمالاً سطح حمایتی آن برای بدن بیمار یا راحتی آن به اندازه تشک تخت بیمارستانی نخواهد بود. یک تشک معمولی همچنین دوام کمتری دارد و بیمار را بیشتر مستعد ایجاد زخم بستر می کند. تشک های تخت بیمارستانی باید ضد آب، ضد میکروب و دارای ویژگی هایی برای نگهداری آسان از بیمار باشند. این ویژگی ها تضمین می کند که تشک الزامات بهداشتی را در بیمارستان برآورده می کند.

عواملی موثر برای خرید منسوجات بیمارستانی

همانطور که می دانید امروزه تشک های زیادی با ویژگی های مختلف در بازار عرضه شده اند؛ هنگامی که به دنبال خرید تشک بیمارستانی هستید به نوع و مدل تشک ها دقت کنید. تشک های بیمارستانی امروزه در طرح، رنگبندی و پارچه های تشک متفاوت تولید می شوند. که شما می توانید با توجه به نیازتان مدل مورد نظرتان را انتخاب کنید و مطمئن شوید که کدام یک بهترین گزینه برای شماست.

به عنوان مثال، اگر باید با بیمارانی که وزن زیادی دارند سر و کار داشته باشید، ممکن است بخواهید به دنبال تشک چاقی بروید، یا اگر بیمارانی دارید که تا حدودی تحرک دارند، می توانید از تشک‌های فنری استفاده کنید. به هنگام انتخاب مدت زمانی که بیمار باید در تخت باشد را در نظر بگیرید. اگر بیمار بیش از 12 ساعت در روز از تخت استفاده کند، تشک های محکم‌تر و تشک کاهش‌دهنده فشار توصیه می‌شود. برای بیمارانی که هر روز 12 ساعت یا بیشتر را در تخت شان می گذرانند، تشک های مموری فوم برای تخت بیمارستانی ممکن است ایده آل باشد. تشک تخت بیمارستانی فوم با کیفیت بالا این پتانسیل را دارد که از زخم بستر و زخم های پوستی جلوگیری کند یا آن را تسکین دهد.

1. نظافت و نحوه نگهداری

راهنمای خرید تشک بیمارستانی و مهم ترین ویژگی های آن

به طور کلی در خرید منسوجات بیمارستانی یکی از نکات مهم نحوه ی نظافت و قابلیت آن ها در تمیز شدن است. در هنگام خرید باید به این نکته فکر کنید که تشک تا چه حد تمیز می شود پارچه ی تشک قابلیت شستشو دارد یا خیر؟ آیا پارچه تشک ضد آب است؟ و در نهایت اینکه آیا نگهداری از آن راحت است؟ برخی از تشک ها دارای روکش های قابل جابه‌جایی و قابل شستشو هستند، در حالی که برخی دیگر بدین صورت نیستند. اگر به دنبال تشکی هستید که به راحتی تمیز شود، پس حتماً تشکی را انتخاب کنید که دارای روکش قابل تعویض باشد. تشک هایی که هم پارچه ضد آب دارند و مقاوم در برابر انواع لکه ها هستند، برای همه به ویژه برای افراد دچار بی اختیاری مفید است. تشک تخت بیمارستانی ضد میکروبی نیز شرایطی را فراهم می کند تا بیمار یک محیط خواب تمیز داشته باشد تمیز کردن آن ساده باشد.

2. اندازه و ضخامت

هنگام انتخاب تشک، اندازه و ضخامت آن از عوامل مهمی هستند که باید در نظر گرفته شوند. باید مطمئن شوید که اندازه تشک با چارچوب تخت شما متناسب است و حمایت کافی برای بیمار را فراهم کند. همچنین برای افراد با bmi بالاتر تشک بیمارستانی با ضخامت بیشتر مناسب می باشد.

3. ضمانت نامه بازگشت یا تعویض کالا

همچنین باید به ضمانت و بازگشت کالا فکر کنید. برخی از کسب و کارها برای مصرف کنندگان خدمات تعویض دارند تا به هر دلیلی اگر پس از خرید منصرف شدید بتوانید نسبت به تعویض تشک تان اقدام کنید؛ گاها این تعویض به صورت ضمانت نامه به مشتریان ارائه می گردد. بسیار مهم است که ببینیم آیا فروشنده تشک بیمارستانی این خدمات را‌ به ما ارائه می دهد یا خیر.

4. قیمت

اگر می‌خواهید بهترین تشک را تهیه کنید، باید بودجه‌ کافی را برای خرید آن در نظر بگیرید. تشک های بیمارستانی با کیفیت بالا ارزش پرداخت پول بیشتر را دارند، زیرا آنها امکانات خاصی را برای افراد مختلف دارای آسیب های پوستی و اسکلت بدنی را ارائه می دهند. همچنین تشک باکیفیت اگر چه ممکن است قیمت بالاتری هم داشته باشد اما می تواند تا سال ها دوام بیاورد و شما را از خرید تشک جدید بی نیاز کند. لازم به یادآوری است که هنگام خرید تشک تخت بیمارستانی علاوه بر قیمت خود محصول باید به مواردی مانند هزینه حمل و نقل و جابه‌جایی نیز فکر کنید.

کلام آخر

امیدواریم از این مقاله نهایت لذت را برده باشید؛ شما باید برای خرید تشک بیمارستانی عوامل مختلف را بررسی کنید و سپس نسبت به خرید آن اقدامات لازم را انجام دهید؛ ضمن اینکه لازم است برای هر نوع بیماری تشک خاصی تهیه کنید تا بیماران نیز در هنگام استراحت احساس خوشایندی داشته باشند.

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *