سرویس خواب, هتلداری

معرفی انواع تخت هتلی و ویژگی هایی که دارند

تخت هتلی

هتل ها به هر اندازه که خدمات شایسته تری به مشتریان خود ارائه کنند، طبیعتا بیشتر در ذهن آن ها می مانند. کیفیت خدمات رسانی باید در تمامی بخش های هتل احساس شود تا مسافران از مدت زمان اقامت خود در هتل نهایت رضایت را داشته باشند. اتاق هتل یکی از مهم ترین بخش ها در زمان اقامت مسافران است، چرا که افراد بیشترین زمان خود را در آن سپری می کنند. یکی از ضروری ترین امکانات اتاق مهمان نیز تخت هتل است که هر چه کیفیت و تنوع ساخت بالاتری داشته باشد قطعا روی امتیازدهی مثبت به هتل تاثیرگذار خواهد بود. در این مطلب می خواهیم با انواع تخت هتلی و ویژگی های هر کدام آشنا شویم.

همه ما به خوبی می دانیم که کیفیت تخت خواب و استانداردهای ساخت آن تاثیر بسیاری زیادی روی کیفیت خواب ما دارد. این موضوع بخصوص برای هتل ها که به عنوان استراحتگاه و اقامتگاه های مسافران در سفر شناخته می شوند اهمیت بیشتری پیدا می کند. بسته به ظرفیت اتاق خواب و امکاناتی که مدیریت هتل برای مسافران خود در نظر گرفته، تخت خواب های هتلی نیز می توانند متفاوت و متنوع باشند.

تا زمانی که نوع تخت هتلی مشخص نشود، نمی توان امکانات و منسوجات دیگر از جمله ملحفه هتلی، تشک هتلی، بالش ها و… را تهیه کرد. ابعاد و اندازه تخت خواب، ظرفیت و طراحی آن روی انتخاب دیگر کالاهای خواب نیز موثر است. هتلداران برای اینکه بتوانند خدماتی شایسته و درخور به مهمانان خود ارائه کنند، باید با انواع تخت هتلی آشنا باشند. در ادامه به معرفی اتاق خواب های هتلی پرداخته و مناسب ترین انواع تخت هتلی برای هر یک را شرح می دهیم.

تخت هتلی مخصوص Single Room

تخت هتلی یک نفره

معمولا مسافران در زمان رزرو هتل یا در ابتدای ورود خود به هتل اولین چیزی که در نظر دارند این است که مجموعه مورد نظر با توجه به تعداد اعضای یک خانواده چه اتاقی با چه امکاناتی به آن ها ارائه می کند. اتاق های تک نفره یا Single Room جزء محبوب ترین و پر مخاطب ترین اتاق های هتل به شمار می روند.

مسلما این اتاق خواب ها به تخت خواب تک نفره نیاز دارند. مگر اینکه خود مسافر تمایل داشته باشد اتاقی با تخت دو نفره برای مدت اقامت خود رزرو کند. این تخت ها در ابعاد و اندازه های متنوعی به بازار عرضه می شوند. اتاق خواب های یک نفره معمولا بین 37 تا 45 متر مربع فضا دارند و بسته به اینکه هتل از نظر امتیاز در چه رتبه ای قرار گرفته باشد، امکانات اتاق های آن نیز متفاوت خواهد بود.

تخت هتلی مخصوص Twin Room

تخت هتلی دو نفره

اتاق های دو نفره در هتل به گروه های مختلفی تقسیم می شوند و هر کدام کاربری متفاوتی دارند. به همین دلیل تخت هتلی که در این اتاق ها قرار می گیرند نیز با توجه به کاربری اتاق ممکن است تک یا دو نفره باشند. همچنین نحوه قرارگیری تخت ها در این اتاق ها نیز متفاوت است. البته نکته ای که در مورد این نوع تخت هتلی باید بدانید این است که در اتاق به جای یک تخت، دو تخت وجود دارد که به کمک یک پاتختی از یکدیگر جدا شده اند.

در برخی مواقع نیز تخت ها کاملا به یکدیگر چسبیده اند. اما در اتاق خواب های دبل، معمولا از تخت خواب های بزرگ دو نفره استفاده می شود که ابعاد استاندارد این نوع تخت ها 191×137 سانتی متر است. آن چه که سبب می شود خدمات یک هتل نسبت به دیگر هتل ها متمایز و برتر شود، کیفیت ساخت تخت خواب و میزان راحتی به هنگام استفاده از آن است.

تخت هتلی مخصوص اتاق سه نفره

به اتاق خواب های سه نفره در هتل به اصطلاح تریپل (TPL) می گویند. تخت خواب هایی که در این اتاق خواب ها قرار می گیرند می توانند به دو حالت مختلف انتخاب شوند. این دو حالت عبارتند از:

  • اتاق سه نفره با سه تخت تک نفره و کاملا مجزا از هم
  • اتاق سه نفره با یک تخت یک نفره و یک تخت دو نفره که به هم چسبیده اند.

استاندارد ابعاد این تخت ها دقیقا مشابه اتاق های تک و دو نفره است با این تفاوت که تنها تعداد این تخت ها بیشتر می شود.

تخت هتلی مخصوص اتاق چهار نفره

اتاق های چهار نفره با ظرفیت خواب برای چهار نفر رزرو می شوند. تخت هتلی مناسب برای این اتاق خواب ها دو تخت دو نفره بزرگ است که در نهایت به آن ها اتاق هایی با تخت Double Double-Room می گویند. در یک حالت دیگر نیز برای این اتاق ها می توان 4 تخت تک نفره به صورت مجزا در نظر گرفت تا افراد بتوانند در یک اتاق مشترک تخت مستقل خود را داشته باشند.

اتاق پارلر

در میان اتاق خواب های هتلی احتمالا نام اتاق پارلر Parlor Room را کمتر شنیده باشید یا حتی ممکن است چنین نامی هرگز به گوشتان نخورده باشد. دلیل آن هم کاملا پیداست. چنین اتاق هایی در هتل برای رزرو افراد عادی و سفرهای تفریحی طراحی نشده اند. این اتاق ها تنها برای سفرهای کاری و تجاری در نظر گرفته شده اند.

معرفی این نوع اتاق خواب بیشتر با هدف آشنایی با اتاق خواب های هتل بود تا بدانید یک هتل می تواند چه خدماتی به مسافران خود ارائه کند. با توجه به هدف و کاربرد این هتل ها، تخت هتلی برای آن ها در نظر گرفته نشده و فقط مجهز به امکاناتی همچون میز، مبل و صندلی هستند. این اتاق در واقع نقش یک اتاق پذیرایی خصوصی را ایفا می کند و برای برگزاری جلسات مهم کاری رزرو می شود.

در خرید تخت هتلی با دسته بندی زیر روبرو هستید:

  • یک تخت یک نفره (Single)
  • دو تخت یک نفره مجزا (Twin)
  • یک تخت دونفره (Double)
  • یک تخت دو نفره و دو تخت یک نفره (Twin Double)
  • یک تخت دو نفره بزرگ (Queen Size)
  • یک تخت بزرگ (King Size)
  • تخت دوبل دوبله (Double Double-bed)
  • تخت دو طبقه (Bunk Beds)
  • تخت تاشو (Roll-A-Way-Bed)
  • تخت دیواری (Folding-up bed)
  • مبل تخت خواب شو (Sleeping Couch)
  • کاناپه تخت خواب شو (Convertible Couch)

با توجه به تنوع گسترده این محصولات می توان گفت هتلداران عزیز می توانند بهترین انواع تخت هتلی را جهت تکمیل اتاق خواب های خود تهیه کنند. آن چه که اهمیت دارد این است که حتما نوع، مدل، ظرفیت و کیفیت تخت خواب با شرایط و ظرفیت هر اتاق خواب هماهنگی داشته باشد.

قیمت تخت هتلی به عوامل مختلفی بستگی دارد. همانطور که اشاره شد تخت های هتلی از نظر ساختار و ظرفیت تنوع بالایی دارند. بنابراین از نظر قیمت نیز شرایط متفاوتی خواهند داشت. از مهم ترین عوامل موثر بر قیمت تخت هتلی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • برند سازنده محصول
  • کیفیت متریال به کار رفته در تولید محصول
  • ابعاد و ظرفیت تخت خواب
  • میزان دوام و استحکام تخت خواب
  • طراحی ظاهری و میزان ظرافت و زیبایی آن
  • میزان عرضه و تقاضا برای محصول در بازار
  • قیمت مواد اولیه در بازار
  • نوسانات بازار
  • نحوه خرید و فروش محصول که می تواند به صورت واسطه ای یا به شکل کاملا مستقیم انجام شود.

در زمینه عرضه انواع تخت هتلی مجموعه های متعددی فعالیت می کنند. شما می توانید برای کسب اطلاع از قیمت روز انواع تخت هتلی و مقایسه این قیمت ها در فروشگاه های مختلف از طریق وبسایت های معتبر آنلاین اقدام کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *