عمومی

بهترین پارچه برای بالش چه جنسی دارد؟

پارچه بالش

بالش یکی از ضروری ترین ملزومات خواب است که در مدل های متنوعی به بازار عرضه می شود. اما لزوما نمی توان گفت همه انواع بالش استاندارد هستند و از کیفیت بالایی برخوردارند. بالش ها از الیاف و پارچه های متنوعی تولید می شوند و بسته به کیفیت پارچه، کیفیت بالش نیز می تواند متفاوت باشد. اگر به کیفیت لوازم خواب خود اهمیت زیادی می دهید، احتمالا تمایل دارید بدانید بهترین پارچه بالش کدام نوع است و چه ویژگی هایی دارد؟ برای دریافت پاسخ این سوال در ادامه با ما همراه باشید.

بهترین پارچه برای بالش

وقتی صحبت از کیفیت خواب می کنیم، یعنی هر وسیله ای که برای خواب استفاده می شود، کیفیت و استانداردهای لازم را داشته باشد. افراد زیادی هستند که به کیفیت پارچه بالش خود اهمیت زیادی می دهند و باید بگوییم اتفاقا این عقیده که پارچه بالش باید بسیار باکیفیت و مرغوب باشد، عقیده کاملا درستی است.

این موضوع بخصوص برای مجموعه های اقامتگاهی همچون هتل ها و مسافرخانه ها بسیار حائز اهمیت است. به همین دلیل مسئولین خرید، در انتخاب بالش هتلی دقت زیادی به خرج می دهند و به کیفیت پارچه ها بسیار توجه می کنند.

همانطور که می دانید، بالش به طور کامل با سر و صورت شما در تماس است. گاهی اوقات افراد تمایل دارند روی صورت خود بخوابند و گاهی نیز به پشت می خوابند. بنابراین اگر الیاف پارچه بالش باکیفیت و مرغوب نباشد، این موضوع می تواند مشکلات زیادی به بار آورد.

مشکلات تنفسی، حساسیت های پوستی، جوش، آکنه، شوره و موخوره در سر، ریزش مو، وزی و خشکی مو و… از جمله مشکلاتی هستند که به دلیل بی کیفیت بودن پارچه بالش به وقوع می پیوندند. بنابراین باید در انتخاب پارچه بالش حساسیت زیادی به خرج دهید. در ادامه به چند مورد از بهترین انواع پارچه بالش اشاره می کنیم.

1. پارچه ابریشمی

پارچه بالش ابریشمی

پارچه های ابریشمی با این شرط که واقعا اورجینال و اصل باشند، قطعا یکی از بهترین و باکیفیت ترین پارچه ها برای استفاده روبالشی هستند. این پارچه ها علاوه بر دوام و استحکام فوق العاده بالایی که دارند، می توانند جذابیت سرویس خواب شما را دوچندان کرده و فضایی لوکس و لاکچری به محیط اتاق خوابتان ببخشند.

یکی از نکات جالب توجهی که باعث می شود پارچه ابریشمی به محبوب ترین نوع پارچه برای بالش تبدیل شود این است که قابلیت تنظیم حرارتی دارد. یعنی این نوع پارچه در فصول گرم سال خنک و در فصول سرد سال گرم است.

یکی دیگر از ویژگی های منحصر به فرد این بالش خاصیت ارتجاعی آن است که به راحتی تغییر شکل نداده و دچار افت کیفیت نیز نمی شود. همچنین جنس ابریشم، تنفس پذیری بالایی دارد و می تواند به خوبی هوا را از درون خود عبور دهد.

2. پارچه پنبه ای

پارچه بالش پنبه ای

احتمالا با پارچه پنبه ای به خوبی آشنایی دارید. یک پارچه فوق العاده نرم و لطیف که در عین حال از ماندگاری بالایی برخوردار است. همین لطافت و نرمی پارچه است که به افزایش کیفیت خواب کمک زیادی می کند.
دوام و انسجام الیاف پنبه به گونه ای است که در اثر شستشوی مداوم به راحتی دچار آسیب نمی شوند. این نوع پارچه ها جاذب رطوبت هستند و اگر مشکل تعریق شبانه دارید، می توانید از آن ها استفاده کنید. علاوه بر این، پارچه پنبه ای در حفاظت از سلامت موها نیز نقش موثری دارد.

3. پارچه ساتن

پارچه بالش ساتن

همه ما پارچه های ساتن را به درخشندگی و براق بودن آن ها می شناسیم. کیفیت متریال پارچه ساتن به اندازه ای بالاست که می تواند از سلامت پوست و موی شما به خوبی محافظت کند. به همین دلیل توصیه می شود، افرادی که به دنبال یک پارچه مرغوب برای جلوگیری از حساسیت پوستی و موخوره هستند، به سراغ روبالشی های ساتن بروند.

پارچه ساتن در زمان شستشو با ماشین لباسشویی مقاومت بالایی از خود نشان می دهد، بسیار بادوام است و در عین حال جزء انواع پارچه بالش لوکس و شیک به شمار می رود. البته باید بدانید که پارچه های ساتن مدل های مختلفی دارند. همچنین برای خرید پارچه بالش می توانید به سراغ پارچه ساتن پلی استر نیز بروید که هم تنوع رنگ بالایی دارد و هم نسبت به دیگر محصولات از قیمت مقرون به صرفه تری برخوردار است.

ویژگی های یک پارچه بالش باکیفیت

احتمالا با معرفی بهترین انواع پارچه بالش، تا حدودی با ویژگی های کیفی این محصولات آشنا شده اید و می دانید که یک پارچه بالش مرغوب و درجه یک باید چه ویژگی هایی داشته باشد. اما برای اطمینان بیشتر و یادآوری این موضوع که در میان تنوع بالای انواع پارچه در بازار، انتخاب کدام یک از انواع آن بهتر است، قصد داریم شما را با مهم ترین ویژگی های یک پارچه بالش باکیفیت آشنا کنیم.

  • پارچه ای که لطیف و نرم باشد.
  • پارچه ای که قابلیت شستشوی آسان داشته باشد.
  • الیاف پارچه مقاوم و محکم باشند.
  • پارچه چروک پذیری پایینی داشته باشد.
  • به هیچ عنوان باعث ایجاد حساسیت پوستی، جوش و آکنه نشود.
  • از ایجاد اصطکاک در مو جلوگیری کرده و از سلامت موها محافظت کند.
  • قیمت معقول و مناسبی داشته باشد.
  • در اثر شستشوی مداوم رنگ خود را از دست ندهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *